Uit voorraad leverbaar!
Gratis verzending!
Goede prijs-kwaliteitverhouding!
Persoonlijke service en advies!

Tv-meubels slaapkamer

Voor een slaapkamer tv-meubel heeft u waarschijnlijk heel andere eisen dan voor een tv-meubel in de woonkamer. Wellicht heeft u in de slaapkamer minder of misschien juist meer ruimte. Daarbij moet het tv-meubel vanzelfsprekend passen bij de rest van uw slaapkamerinterieur. Gelukkig kunt u altijd bij Tv-kast.nl voor de mooiste tv-meubels voor de slaapkamer – tegen zeer aantrekkelijke prijzen!


Tv meubels voor slaapkamer kopen?
Bekijk alle tv-meubels

Ons assortiment tv-meubels slaapkamer

U zoekt een mooi slaapkamer tv-meubel? Bij Tv-kast.nl zult u ongetwijfeld een exemplaar vinden dat perfect past in uw slaapkamer. Alle modellen zijn voorzien van een mooi greeploos design met verstekafwerking. De breedtes van onze tv-kasten variëren van 90 cm breed tot maar liefst 275 cm breed. Afhankelijk van het model van uw keuze kunt u kiezen uit diverse kleuren en afwerkingen. De meest populaire kleuren zijn de zwarte tv meubels en de witte tv meubels. Twijfelt u over welke kleur nu het beste past bij het interieur van uw slaapkamer? Bestel dan gerust een aantal kleurstalen!

U kunt ook bij ons terecht voor mooie design tv-meubels – perfect voor de slaapkamer én voor de woonkamer!

Wat is de ideale plek voor een tv in de slaapkamer?

Wanneer u een slaapkamer met tv gaat inrichten, dan is het goed om te bekijken wat de beste plek is voor de tv en hoe deze in de algehele indeling van de ruimte past. U kunt eenvoudig de ideale kijkafstand berekenen aan de hand van het schermformaat. De meest comfortabele kijkafstand is namelijk de schermdiagonaal x 2.4. Heeft u bijvoorbeeld een 50 inch tv (schermdiagonaal 127 centimeter) dan zou de ideale kijkafstand 120 inch zijn, oftewel zo’n 3 meter. Hoe groter de tv, hoe verder weg hij moet staan om comfortabel tv te kunnen kijken. Zodra u eenmaal de juiste plek voor de tv heeft bepaald, kunt u zich gaan oriënteren op een passend tv-meubel voor de slaapkamer.

Hoe kies ik het beste tv-meubel voor de slaapkamer?

Voor een optimaal kijkgemak dient de tv zo gepositioneerd te worden dat het midden van het scherm op oogniveau is, of net iets daaronder. De ideale hoogte van een tv-meubel in de slaapkamer is echter wat lastiger de bepalen dan in de woonkamer, omdat we allemaal zo onze eigen voorkeuren hebben met betrekking tot in hoeverre we in bed liggen of zitten tijdens het televisie kijken. De een zit graag rechtop, eventueel met een kussen in de rug, terwijl de ander het liefst zoveel mogelijk languit ligt. Wanneer u van plan bent de tv aan de wand te monteren, heeft u wat meer flexibiliteit met betrekking tot de hoogte van het tv-meubel. Zodra u eenmaal weet welke afmetingen uw nieuwe tv-meubel in de slaapkamer ongeveer moet hebben, dan kunt u gaan kijken naar de mogelijkheden die u heeft.

Welke mogelijkheden heb ik voor tv-meubels in de slaapkamer?

Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar een mat tv-meubel of een hoogglans tv-meubel, een compacte of juist een wat grotere kast, een staand of een zwevend model; met onze doordachte designs bieden kunt u werkelijk alle kanten op. Neutrale kleuren verdienen doorgaans de voorkeur om de rust in de slaapkamer te waarborgen; zo kunt u kiezen voor een van onze grijze tv-meubels of voor een tv-meubel in wit. Dat gezegd zijn er natuurlijk nog veel meer kleuren mogelijk; laat u inspireren door onze kleurstaaltjes. Bij Tv-kast.nl kunt u voor elke slaapkamer het perfecte tv-meubel vinden!

Levering van uw tv-kast slaapkamer

Uw slaapkamer tv-meubel wordt standaard voorgemonteerd bij u afgeleverd. Heeft u een zwevend tv-meubel besteld? Dan leveren wij ook de bevestigingsmaterialen die u nodig heeft om de tv-kast aan de wand te bevestigen. Dankzij ons simpele ophangsysteem hoeft u alleen maar de houten lat met de bijgeleverde pluggen en schroeven waterpas aan de muur te monteren.

Tv-kast slaapkamer bestellen bij Tv-kast.nl

Heeft u het ideale slaapkamer tv-meubel gevonden? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog via Tv-kast.nl! Bij ons bent u namelijk verzekerd van een prima prijs en een gratis levering binnen Nederland. Daarbij zijn vrijwel al onze tv-meubels voor de slaapkamer direct uit voorraad leverbaar. Heeft u nog vragen met betrekking tot de aanschaf van een tv-kast? U kunt ons altijd even bellen op telefoonnummer 020-363 69 58 of een mailtje sturen naar contact@tv-kast.nl. We staan u graag te woord!