Uit voorraad leverbaar!
Gratis verzending!
Goede prijs-kwaliteitverhouding!
Persoonlijke service en advies!

Garantie

Je hebt 2 jaar garantie op je aankoop. Mocht er iets niet goed zijn aan je meubel binnen die termijn, laat het ons dan weten en stuur zo nodig duidelijke foto’s mee die het probleem aangeven. Garantie wordt gegeven op produkt- of fabricagefouten , niet op schade door ontstaan door gebruik van het meubel.

Retourneren

Binnen 2 weken na aankoop heb je het recht om deze ongedaan te maken. Hiervoor dien je het produkt onbeschadigd en in de originele onbeschadigde verpakking terug te sturen naar ons magazijn.
Let op, bij een gescheurde verpakking zijn we genoodzaakt de kosten voor een nieuwe verpakking in rekening te brengen.
Uitpakken zonder scheuren? Bekijk het filmpje hier.
De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening, let op dat de kosten hiervan 93 euro zijn omdat we ivm kwetsbaarheid met een specialistische meubelvervoerder werken. Zelf terugbrengen naar ons magazijn? Dat kan natuurlijk ook!
Het meubel dient in ongebruikte staat te zijn en niet aan de muur te zijn bevestigd, zonder schade. Hiervoor kan je het beste vooraf even per email of telefoon contact opnemen. Na ontvangst van je teruggestuurde aankoop kijken wij deze na op schade en als die er is wordt dit verrekend in het terug te storten aankoopbedrag. Is er geen schade dan ontvang je je aankoopbedrag zo snel mogelijk terug op je bankrekening.