Uit voorraad leverbaar!
Gratis verzending!
Goede prijs-kwaliteitverhouding!
Persoonlijke service en advies!

Garantie & retouren

Wij bieden 2 jaar garantie op fabricagefouten aan voor al onze producten (uitgezonderd showmodellen of Marktplaats producten).
Vaak wordt een product geheel of gedeeltelijk vervangen met een nieuw toegezonden onderdeel, zodat het ongemak door de klant zelf kan worden hersteld. Bij lange of te grote onderdelen vragen wij deze zelf af te halen bij ons magazijn of showroom. Dit alles waar mogelijk binnen een redelijke termijn.

Mocht je na aankoop en aflevering toch af willen zien van de aankoop, dan kan je op eigen kosten het product aan ons retourneren binnen 14 dagen. Zelf terugbrengen naar ons magazijn? Dat kan natuurlijk ook. Let op; bij een gescheurde verpakking zijn we genoodzaakt de kosten voor een nieuwe verpakking en het ompakken van de kast in rekening te brengen. Uitpakken zonder scheuren? Bekijk de video hier.

Na ontvangst van je teruggestuurde aankoop, kijken wij deze na op schades. Dus als die er zijn, wordt dit verrekend in het terug te storten aankoopbedrag. De voorwaarden zijn dat zowel het product als de verpakking in onberispelijke en onbeschadigde staat, door ons terug worden ontvangen. Je ontvangt dan het aankoopbedrag retour op het bij ons bekende bankrekeningnummer. Benader ons voor details via e-mail op service@tv-kast.nl.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn; producten die speciaal op maat worden gemaakt of besteld, zoals bijvoorbeeld maatwerk meubels etc. Deze vallen buiten het herroepingsrecht en kan je dus niet retourneren.
Bekijk al onze algemene voorwaarden