Uit voorraad leverbaar!
Gratis verzending!
Goede prijs-kwaliteitverhouding!
Persoonlijke service en advies!

Over ons

Over ons

Interieur | geschreven door Tv-kast 2022

Tv-kast.nl biedt unieke en hoogwaardige meubels in diverse afwerkingen, maten en kleuren aan. Zo vindt je in ons assortiment zwevende- en staande tv-meubels in de kleuren wit, beige, grijs, taupe, groen en zwart. Deze meubels hebben een matte afwerking en hoogglans is er alleen in wit. Er zit ongetwijfeld een tv-meubel bij die voldoet aan jouw wensen!

Showroom in Amsterdam

Wil je onze tv-meubels graag van dichtbij bekijken en voelen? Dat kan! Je bent op afspraak welkom om langs te komen in onze showroom aan de Witte de Withstraat in Amsterdam-West. Hier kun je op je gemak alle verschillende modellen bewonderen. Ben je niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, maar zit je nog met vragen? Dan mag je ons bellen op 020 36 36 958 of een mailtje sturen naar service@tv-kast.nl.

Voordelen van Tv-kast.nl

Bij Tv-kast.nl profiteer je van voordelen, zoals een goede prijs- kwaliteitverhouding en gratis verzending in Nederland. Bovendien ben je bij ons altijd verzekerd van een persoonlijke service en deskundig advies. Wij leveren alle tv-meubels direct uit voorraad, volledig voorgemonteerd en doorgaans binnen twee weken! Betaal je tv-meubel veilig online met iDEAL, creditcard of bankoverschrijving. Bij Tv-kast.nl maken we het online shoppen graag zo makkelijk mogelijk.