Uit voorraad leverbaar!
Gratis verzending!
Goede prijs-kwaliteitverhouding!
Persoonlijke service en advies!

Tv-kast.nl kortingscode?

Vaste prijzen en geen kortingscodes

Er zijn verschillende redenen waarom wij vaste prijzen hanteren en geen kortingscodes gebruiken in de webshop van Tv-kast.

Je wordt als je op Google zoekt naar; ‘kortingscode tv-kast’ of ‘tv-kast.nl kortingscode’, geleid naar reclamewebsites waar wordt voorgedaan alsof Tv-kast.nl kortingscodes toepast.

Maar om je gerust te stellen, hier zul je uiteindelijk helaas nooit actieve kortingscodes van ons vinden.

Dit zijn de redenen waarom wij niet werken met kortingscodes of kortingen:

  1. We hanteren voor iedereen dezelfde vaste prijzen, omdat wij het liefst de scherpste prijzen bieden in de markt, ten opzichte van vergelijkbare tv-meubel producenten.
  1. Omdat wij graag de waarde aan ons product willen toekennen die het verdient. Het product wat wij produceren heeft een hoge afwerkingskwaliteit met bepaalde productiekosten en daar is de prijs op gebaseerd.
  1. We niet willen dat de ene klant korting krijgt en een andere klant korting mist, omdat ze allebei net op een ander moment bestellen. We hoeven hierdoor ook nooit te onderhandelen met individuele klanten.
  1. Ook omdat we willen dat klanten makkelijker de keuze kunnen maken om te bestellen en niet hoeven gaan wachten tot er een actie of korting gaat komen. Wij doen daarom ook niet mee aan commerciële evenementen als Black Friday of Cyber Saturday.
  1. Omdat we snel, binnen twee weken, kunnen leveren inclusief gratis tweemans bezorging. Dit wordt voor ons uitgevoerd door speciale meubeltransporteurs.