Uit voorraad leverbaar!
Gratis verzending!
Goede prijs-kwaliteitverhouding!
Persoonlijke service en advies!

Inspiratie

Interieur | geschreven door Tv-kast winter 2021

Inspi-RAAT

Op onze inspiratiepagina brengen we verrassende stylings onder de aandacht en lichten we de onderdelen toe. Ook laten we zien wat voor mogelijkheden er zijn met betrekking tot de verschillende modellen wandmeubels.
Soms door een andere toevoeging, zoals de kast op een onderstel plaatsen of twee kasten aan elkaar te koppelen, zal dit een legio aan inspiratiemogelijkheden geven.
Van tevreden klanten krijgen we per mail regelmatig foto’s opgestuurd of worden we op Instagram getagd. Vanuit bestaande woonsituaties, kunnen we prachtige voorbeelden laten zien van hoe mooi de zwevende kasten van RAAT, onderdeel kunnen worden van een woning.

 

Contrasten naast elkaar versterken

De kasten van Raat Amsterdam zijn al mooi van zichzelf en met de passende elementen, kun je de kast verfijnen tot de gewenste look.
Als je kijkt bij deze kast, naar zijn belijning en kleur, vormen ze een pakkend geheel.
De kleur, zandgrijs, is zacht, authentiek en warm. De vorm van de kast is strak en modern.
Bij de styling zie je deze twee elementen terug komen. Het grafische moderne boek en twee zachte gekleurde en intieme schilderijen, beide gemaakt door Anna Meijer.

 

 


Let’s play

Het dressoir Loef 275 ov staat hier op een prachtig zwart onderstel, Frame.
Frame is o.a. ontworpen voor de serie Loef en Loef open vak.
Het open vak met de Cocon, is een accessoire speciaal bedacht om wat variatie te creëren. Voor dit plaatje hebben we de kleur geel gekozen, maar hij is er in meerdere kleuren en ook geschikt als bijvoorbeeld een hangende kast.
Geel is een expressieve en heldere kleur. Leuk om te combineren met een speels element.
De perfecte styling voor een huis waar kinderen spelen. Want die kleurrijke toren van Lego of houten blokken, kunnen net dat leuke item worden. En in dit geval zijn de puzzelblokken zeker het versterkende ingrediënt in combinatie met de kast.

 

- Het pakkende element is soms het meest simpele. De kunst is om dit te zien. -

  • Zacht
  • Speels